Veelgestelde vragen

Wij geloven niet in beperkingen als het gaat om feedback. Bij IKSO mag je daarom onbeperkt feedback vragen (online en via de app). Daarnaast kunnen de rapportages en data gratis uit de tool gehaald worden. Wij delen onze kennis over het neerzetten van een open feedback cultuur graag met onze klanten. Procesondersteuning is daaorm ook inbegrepen bij onze licenties.

Met ons heb je temaken met de oprichters en eigenaren van het bedrijf. Wij hebben geen ander belang dan het zo goed mogelijk implementeren van onze tool en ondersteunen bij het bouwen aan een open feedback cultuur. Doordat we zelf alle kennis in huis hebben, kunnen we onze kosten laag houden. Daarnaast hebben wij een focus op duurzame partnerschappen waardoor onze overhead laag blijft.

Voor deze kosten kun je kijken op de pagina van 'Onze diensten'

Wij geloven in duurzaamheid en willen zelf graag de extra stap kunnen doen om de implementatie succesvol te maken. We gaan daarom een samenwerking aan van minimaal een jaar.

"Wij willen zoveel mogelijk organisaties helpen met onze 360 graden feedback tool. Daarom houden we de prijzen betaalbaar voor iedereen.”

- Vincent, IKSO

Klanten die ook begonnen met een demo