Jouw persoonlijke ontwikkelcoach

IKSO is een web- en mobiele APP die studenten helpt bij de studieloopbaanontwikkeling. IKSO ondersteunt studenten en docenten bij het tijdig stellen van doelen, maken van een planning, bijhouden van de ontwikkeling, reflectiecyclus en evaluatie.

GEEF REAL-TIME FEEDBACK

Als mentor kun je gemakkelijk de ontwikkeling van alle studenten volgen. In één overzicht is te zien waarin elke student zich ontwikkelt. Hierdoor kan de mentor gericht coachen.

Probeer nu

LEREN = PRESTEREN

Onderzoek toont aan dat de topper zich onderscheidt van de rest door zijn metacognitieve vaardigheden. Een goede student (en docent) is altijd op zoek naar verbetering en groei.

Probeer nu

Alle benodigde functionaliteiten in één eenvoudig te gebruiken APP...

Maak groei inzichtelijk

Persoonlijke ontwikkeling van studenten binnen elke klas wordt inzichtelijk gemaakt met overzichtelijke grafieken en tabellen. Feedback kan makkelijk worden vergeleken.

Real-time 360 graden feedback

Studenten nodigen docenten, stagebegeleiders en medestudenten uit voor real-time 360 graden feedback. Deze kan direct gevraagd en gegeven worden via notificaties en pushberichten.

Video's delen

Koppel bestanden en videofragmenten ter verdieping aan competenties. Studenten kunnen ook de voortgang op gekozen doelen filmen en delen met de omgeving.

Continue reflectie

Studenten kiezen zelf in welke vaardigheden zij zich willen ontwikkelen. Op gekozen doelen kan gereflecteerd worden via pushberichten vanuit het systeem of met videofragmenten.

Betrek de stagewerkplek

De student stelt vooraf een ontwikkelplan en doelen op en nodigt de stagewerkplek uit voor real-time feedback. Docenten hebben inzicht in de voortgang en kunnen bijsturen op afstand.

Telefoonvriendelijk

De webapplicatie werkt volledig responsive, wat inhoudt dat IKSO ook op de telefoon en tablet goed functioneert. Daarnaast wordt de webapplicatie ondersteunt met een volwaardige APP.

Gepersonaliseerde profielen

Elke klas kan werken aan een eigen profiel. Daarmee kan een methode van het eerste- tot het laatste leerjaar worden geïmplementeerd. Studenten kunnen zelfs nog het profiel uitbreiden en personaliseren.

Veilig en discreet

De data is op onze server in goede handen. Elke onderwijsinstelling logt in op een afgesloten en beveiligde omgeving. Wij hebben de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen om discretie te kunnen garanderen.

Studentenoverzicht

Docenten, mentoren en teamleiders hebben inzicht in de ontwikkeling van de studenten (of docenten). Zo houd je gemakkelijk de voortgang bij van de opleiding als geheel, als van elke individuele student (of docent).

<

De student is aan zet

Client

Onze klanten

Ons klantenbestand gaat verder dan de sport. Ook steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijven zien het belang in van transparant en real-time feedback geven. Kijk op onze onderwijs- of bedrijvenpagina, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek of een gratis demo kunt u het contactformulier hier onder invullen, of neemt u direct telefonisch contact met ons op. Dan maken wij direct een account voor u aan!

Contactgegevens

 

Stuur ons een bericht