Jouw persoonlijke ontwikkelcoach

IKSO is meer dan een spelervolgsysteem. Het is een web- en mobiele APP die spelers ondersteunt bij het ontwikkelen van sportprestaties die nodig zijn om de top te halen. IKSO helpt spelers en trainers bij het stellen van doelen, maken van een planning, bijhouden van de ontwikkeling, reflectie en evaluatie.

Alle benodigde functionaliteiten in één eenvoudig te gebruiken APP...

Maak groei inzichtelijk

Persoonlijke ontwikkeling van spelers binnen elk team wordt inzichtelijk gemaakt met overzichtelijke grafieken en tabellen. Feedback kan makkelijk worden vergeleken.

Real-time 360 graden feedback

Spelers nodigen hun omgeving uit voor feedback op de vaardigheden waaraan zij werken. Feedback kan via de app direct gevraagd en gegeven worden via notificaties en pushberichten.

Video's delen

Koppel bestanden en videofragmenten aan sportvaardigheden zodat spelers zich ook buiten de training kunnen verdiepen of deel online video's of wedstrijdfragmenten ter feedback.

Continue reflectie

Spelers kiezen zelf in welke sportvaardigheden zij zich willen ontwikkelen. Op gekozen doelen kan gereflecteerd worden via pushberichten vanuit het systeem of met videofragmenten.

Trainings- en wedstrijddata

Bijhouden van trainingsopkomst en eventueel wedstrijddata is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Voer het in via de APP en bekijk de statistieken op de computer.

Telefoonvriendelijk

De webapplicatie werkt volledig responsive, wat inhoudt dat IKSO ook op de telefoon en tablet goed functioneert. Daarnaast wordt de webapplicatie ondersteund met een volwaardige APP.

Gepersonaliseerde profielen

Elk team kan werken aan een eigen profiel. Daarmee kan een methode van de E-lijn naar de A-lijn worden gemaakt. En spelers kunnen zelfs nog het profiel uitbreiden en personaliseren.

Veilig en discreet

De data is in goede handen op onze server. Elke vereniging logt in op een afgesloten en beveiligde omgeving. Wij hebben de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen om discretie te kunnen garanderen.

Spelersoverzicht

Elke trainer heeft inzicht in de ontwikkeling van zijn spelers. Zo houd je gemakkelijk de voortgang bij. Zowel van het team als geheel, als van elke individuele speler.

IK ben aan de bal

GEEF REAL-TIME FEEDBACK

Als trainer kun je gemakkelijk de ontwikkeling van alle spelers volgen. In één overzicht is te zien waarin elke speler zich ontwikkelt. Hierdoor kan de trainer gericht coachen.

Probeer nu

REFLECTIE = TOPSPORT

Onderzoek toont aan dat de topsporter zich onderscheidt van de rest door zijn metacognitieve vaardigheden. Een topsporter is altijd op zoek naar verbetering en groei. Met IKSO wordt jij ook die topper.

Probeer nu

Een aantal van onze enthousiaste referenties

Wietse de Blois
Trainer bij BeQuick 1887

“IKSO verplaatst de aandacht van het team naar het individu. Naar mijn mening is dit waar het om draait. De individuele sporter stuurt zichzelf, met behulp van begeleiders, naar zijn of haar plafond. De aandacht gaat hierbij uit naar het proces in plaats van het resultaat. Dit zal het resultaat op termijn versterken”

Douwe Jan van der Wal
Oprichter RVA

“Met IKSO hebben wij ons eigen digitale profiel, waarmee ontwikkeling van spelers inzichtelijk wordt gemaakt. Op basis van de kwaliteiten en verbeterpunten kunnen we voor elke speler een gepersonaliseerd programma inrichten en kan elke speler werken aan waar hij of zij beter in wilt worden”

Fred Zijlstra
Teammanager BOSO Sneek

"Wij verwachten van onze spelers dat ze kritisch zijn op zichzelf en open staan voor hun omgeving. Met IKSO kunnen spelers zelf hun doelstellingen formuleren en feed-back hierop vragen. IKSO is een mooi instrument om dit te stimuleren."

Niels Postma
Trainer VAKO Handbal

“Met deze tool maken we de spelers en hun ouders bewust van wat van belang is voor onze sport. De coach en trainer geven feedback op de sportvaardigheden van de spelers. En ook de kinderen vinden het leuk om elkaar - en het team als geheel - op een eerlijke manier te waarderen op de sportvaardigheden”

Client

Onze klanten

Ons klantenbestand gaat verder dan de sport. Ook steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijven zien het belang in van transparant en real-time feedback geven. Kijk op onze onderwijs- of bedrijvenpagina, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek of een gratis demo kunt u het contactformulier hier onder invullen, of neemt u direct telefonisch contact met ons op. Dan maken wij direct een account voor u aan!

Contactgegevens

 

Stuur ons een bericht